Schildersbedrijf Hengelo

Een schildersbedrijf voor u in Hengelo dat hoge kwaliteit levert tegen een scherpe prijs? U hoeft niet verder te zoeken. Pascal Rödel Schilderwerken is de uitkomst voor uw vraag. Vertrouw op de 15 jaar ervaring van een professioneel schilder met een diepe bron van verschillende schildertalenten. Van advies tot de laatste details, ik zorg dat elke schilderklus grondig aangepakt wordt. Of het nu gaat om het sausen van een paar wanden of decoratieschilderwerk, ik ben uw partner. Ik deins niet terug voor een beetje uitdaging en zorg keer op keer voor een schitterend eindresultaat. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek wat ik allemaal voor u kan doen.

Een effectief schildersbedrijf voor u in Hengelo

Ik ga aan de slag voor zowel particulieren als bedrijven. Elke klus wordt nauwkeurig uitgestippeld om met alle unieke omstandigheden rekening te kunnen houden. Met een flexibele instelling zorgt dit schildersbedrijf bij u in Hengelo bovendien dat op eventuele veranderingen goed gereageerd kan worden. Bij elke situatie hoort een passende oplossing.

Als kleinschalige onderneming staat persoonlijk contact hoog op de prioriteitenlijst. Ik zorg dat u altijd op de hoogte blijft van de schilderwerken in en om uw pand. Met deze betrouwbaarheid en communicatie heb ik met de jaren een lange lijst tevreden klanten opgebouwd.

Een compleet pakket voor u

Schilderwerk komt in vele soorten en maten. Dit schildersbedrijf helpt u in Hengelo met:

  • Binnenschilderwerk, zowel onderhoud en restauratie als nieuwbouw
  • Buitenschilderwerk, onderhoud, nieuwbouw en restauratie
  • Decoratieschilderwerk
  • (isolatie)glas plaatsen of vervangen
  • Advies op het gebied van kleur en onderhoud van schilderwerk
  • Wanden en plafonds afwerken d.m.v. behang of sausen

Ik houd mij voortdurend op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op deze gebieden. Zo kan ik u altijd zo goed mogelijk van dienst zijn en de beste oplossingen aandragen voor uw situatie.

Pascal Rödel schilderwerken, ervaren in het betere schilderwerk

Voor een professionele klus bent u hier zeker aan het juiste adres. Ongeacht de schaal pakt Pascal Rödel Schilderwerken het werk met beide handen aan. Niets wordt aan het toeval overgelaten. U krijgt een vrijblijvende offerte voor uw opdracht. Hierin vindt u precies wat dit schildersbedrijf voor u in Hengelo gaat doen. Gaat u akkoord, dan plannen we meteen samen in wanneer de werkzaamheden starten. Met oog voor detail en constant bijgeslepen vakkennis wordt de klus geklaard. U kunt in een oogwenk genieten van duurzaam vakmanschap. Van het overschilderen van een heel huis tot onderhoud op maat, Pascal Rödel Schilderwerken klaart de klus. Neem snel contact op en leer wat er allemaal voor u kan worden gedaan.

schildersbedrijf Hengelo

Kies voor Pascal Rödel Schilderwerken

Betrouwbaarheid
Kwaliteit
Ervaring
Duurzaam

Bel me terug

Neem contact op

Advies nodig? Neem gerust contact met ons op.