Buitenschilderwerk Oldenzaal

Het buitenschilderwerk van uw woning in Oldenzaal laat u uitvoeren door een professional, Pascal Rödel Schilderwerken. De buitenzijde van uw woning staat bloot aan de weersinvloeden. Het is van belang dat u voorkomt dat deze invloeden het houtwerk aantasten. Als het buitenschilderwerk van uw woning in Oldenzaal niet in goede staat is, kan houtrot optreden. Dit heeft een negatief effect op de waarde en de uitstraling van uw woning.

Het aanbrengen van een nieuwe laklaag op kozijnen is niet voldoende om het houtwerk te beschermen. De ondergrond moet eerst voorbereid worden. Welke voorbereiding noodzakelijk is, is afhankelijk van de staat van het houtwerk. Het kan zijn dat alleen schuren voldoende is. Het kan ook betekenen dat delen van bijvoorbeeld kozijnen vervangen moeten worden. Een goede voorbereiding van de ondergrond bepaalt de uiteindelijke kwaliteit van het buitenschilderwerk van uw woning in Oldenzaal.

Niet alleen buitenschilderwerk voor woningen in Oldenzaal

Bij Pascal Rödel Schilderwerken zit u niet alleen goed voor het buitenschilderwerk van uw woning in Oldenzaal. Ook werkzaamheden in de woning vormen geen enkel probleem. Muren of plafonds sausen, schilderen van het houtwerk, het behangen van wanden en decoratieschilderwerk behoren tot de mogelijkheden. U kunt dus zowel de binnenkant als de buitenkant van uw bestaande woning of nieuwbouwwoning onder handen laten nemen.

Hetzelfde geldt ook voor bedrijfspanden. Het binnen- en buitenschilderwerk van uw bedrijfspand in Oldenzaal is in vertrouwde handen. In feite alle werkzaamheden die verricht worden voor particulieren kunnen ook worden uitgevoerd voor bedrijven.

De dienstverlening van Pascal Rödel Schilderwerken

Pascal Rödel Schilderwerken levert kwaliteit en service, van het begin tot het eind. De geleverde kwaliteit komt niet alleen voort uit meer dan 15 jaar ervaring. Het alert zijn op de ontwikkelingen in het vakgebied levert een grote bijdrage aan de kwaliteit. De nieuwste technieken, materialen en werkwijzen worden toegepast.

De klantgerichtheid maakt het onderscheid met andere schildersbedrijven. Uw wensen bepalen welke werkzaamheden worden uitgevoerd. Uw wensen vormen de basis van de vrijblijvende offerte. Zo weet u op voorhand wat er gaat gebeuren, wat u kunt verwachten en wat het u gaat kosten. Op alle vlakken wordt u voorzien van vakkundig advies. Dit is variërend van advies over het gebruik van kleur tot hoe u het schilderwerk moet onderhouden. Zo heeft u nu en in de toekomst plezier van de uitgevoerde werkzaamheden.

Laat u verrassen door de mogelijkheden en service van Pascal Rödel Schilderwerken. Vraag een offerte aan voor bijvoorbeeld het buitenschilderwerk van uw woning in Oldenzaal.

Buitenschilderwerk Oldenzaal

Kies voor Pascal Rödel Schilderwerken

Betrouwbaarheid
Kwaliteit
Ervaring
Duurzaam

Bel me terug

Neem contact op

Advies nodig? Neem gerust contact met ons op.